Bloody Pump 600g PRE-WORKOUT

36,90 

Treeniä ennen nautittava lisäravinne, joka ei sisällä stimulantteja. Tarkoin valitut ainesosat, joiden vaikutus motivoi treenaamaan kovemmin ja kauemmin.

Kuvaus

Swedish Supplements Bloody Pump -pre-workout ilman stimulantteja!

  • Treeniä edeltävä tuote heille, jotka haluavat pystyä treenaamaan mihin aikaan päivästä tahansa, tuntemaan olonsa hyväksi ja keskittymään – mutta sitten mennä nukkumaan ja nukahtaa.
  • Tämä tuote tuottaa runsaan lihaspumpin useiden mekanismien kautta, jotka vaikuttavat typpioksidin ulosvirtaukseen kehon verisuonissa.
  • Sisältää myös aineita, joiden tehtävänä on vähentää maitohappoa, mahdollistaa enemmän toistoja ja antaa parempia harjoitustuloksia sekä lisätä keskittymistä ja motivaatiota.
  • Tuote ei sisällä piristeitä, mutta vaikutus motivoi sinua harjoittelemaan pidempään ja kovemmin.

Kaikki aineet on annosteltu hyvin optimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Yksi annos sisältää vähintään 25 grammaa vaikuttavia aineita.

Annostus: sekoita 25 grammaa eli noin 1,5 mittalusikallista (40 ml) noin 3-4 dl:an vettä shakerissa. Juo noin 30 minuuttia ennen harjoittelua tai muuta fyysistä toimintaa.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bloody Pump 600g PRE-WORKOUT”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kokotiedot

OMA TILI
Toivelista
Kirjaudu
Luo uusi tili

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Tietojasi käytetään ainoastaan käyttökokemuksesi parantamiseen tällä verkkosivustolla, hallintaan ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Palauta salasana

Hukkasitko salasanan? Anna käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat linkin sähköpostitse josta pääset vaihtamaan salasanan.

ALKUUN
Arrow

Ostoskori 0

Lisätty toivelistaan! Näytä toivelista