Bloody Pump 600g PRE-WORKOUT

36,90 

Poista

Kuvaus

Swedish Supplements PRE-WORKOUT JOKA EI SISÄLLÄ STIMULANTTEJA

  • Treeniä edeltävä tuote niille, jotka haluavat pystyä treenaamaan mihin aikaan päivästä tahansa, tuntemaan olonsa hyväksi ja keskittymään MUTTA sitten mennä nukkumaan ja nukahtaa.
  • Tämä on tuote joka tuottaa runsaan lihaspumpin useiden mekanismien kautta, jotka vaikuttavat typpioksidin ulosvirtaukseen kehon verisuonissa.
  • Bloody Pump sisältää myös aineita, joiden tehtävänä on vähentää maitohappoa ja mahdollistaa enemmän toistoja ja parempia harjoitustuloksia, keskittyä ja lisätä motivaatiota.

    Bloody Pump ei sisällä piristeitä, mutta vaikutus motivoi sinua harjoittelemaan pidempään ja kovemmin.

 

Kaikki aineet on annosteltu hyvin optimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Yksi annos sisältää vähintään 25 grammaa vaikuttavia aineita.

Annostus:  Sekoita 22 grammaa, n. 1,5 mittalusikallista (40 ml) noin 3-4 dl vettä shakerissa ja juo noin 30 minuuttia ennen harjoittelua tai muuta fyysistä toimintaa

 

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bloody Pump 600g PRE-WORKOUT”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kokotiedot

ALKUUN

Ostoskori 0

OMA TILI
Toivelista

Toivelista

Kirjaudu

Luo uusi tili

Tietojasi käytetään ainoastaan käyttökokemuksesi parantamiseen tällä verkkosivustolla, hallintaan ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Palauta salasana

Hukkasitko salasanan? Anna käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat linkin sähköpostitse josta pääset vaihtamaan salasanan.

Lisätty toivelistaan!