F-cked Up Joker Edition 300g, Pre-workout

17,95 Säästä 17,95 €

F#cked Up Joker Edition -tehonlisääjän kehityksessä on keskitytty voimakkaaseen vaikutukseen, koettuun pumppiin ja parempaan kestävyyteen. Antaa samalla energiaboostin ja mentaalinen fokuksen, mitkä mahdollistavat treenaamisen kovemmin kuin koskaan.

 

Kuvaus

F#cked Up Joker Edition -tehonlisääjän kehityksessä on keskitytty voimakkaaseen vaikutukseen, koettuun pumppiin ja parempaan kestävyyteen. Antaa samalla energiaboostin ja mentaalinen fokuksen, mitkä mahdollistavat treenaamisen kovempaa kuin koskaan.

✔ Antaa voimakkaan ja kestävän pumpin

✔ Antaa räjähtävää ja pitkäkestoista energiaa

✔ Antaa intensiivisen fokuksen

✔ Sinulle, joka vaadit vielä enemmän!

Jokainen annos sisältää tehokkaan määrän suorituskykyä parantavaa kreatiinia ja maitohappoja estävää beeta-alaniinia. Energiaa ja intensiteettiä treeneihin antaa kehittynyt kasviuuteyhdistelmä, joka sisältää keskushermostoa stimuloivia
alkaloideja, kofeiinia ja ruusujuurta.

Ainesosat: beeta-alaniini, trikreatiinimalaatti, betaiini (tri-metyyli-glysiini, Beta Vulgaris), kofeiini (vedetön), sininen lootuskukkauute (Nelumbo Nucifera Gart, siemen), veriamarantti (Amaranthus Cruentus L. hedelmä, siemen), koliinibitartraatti, Schizandra chinensis (hedelmä), ruusujuuri (Rhodiola rosea -juuri), mustapippuri (Piper Nigrum -hedelmä) 95 %, pyridoksiini HCL, nikotiiniamidi, väri: E150c (Sour cola -maku), E101 (Energy drink -maku), E131 (Raspberry, Supercar candy -maku)

Ravintosisältö per annos
B3-vitamiini (nikotiinihappo) 10 mg (62,5 % RDA)
B6-vitamiini (pyridoksiini HCL) 10 mg (714 % RDA)
Kofeiini HCL 300 mg
Halo Matrix
Beeta-alaniini 3000 mg
Trikreatiinimalaatti 3000 mg
Tri-metyyli-glysiini 1546 mg
Amaranthus cruentus -uute 500 mg
Koliinibitartraatti 500 mg
Schisandra sinensis 300 mg
Ruusujuuri 300 mg
Mustapippuriuute 95 % piperiini 5 mg

 

Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Korkea kofeiinipitoisuus (300 mg/annos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “F-cked Up Joker Edition 300g, Pre-workout”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käyttöohje

Annostus: 0,5-1 mitallista (5-10 g) sekoitetaan 3 dl:aan vettä. Nauti 30 minuuttia ennen fyysistä aktiviteettia. Aloita pienemmällä annoksella saadaksesi selville yksilökohtaisen toleranssisi ja nosta sen jälkeen annostusta kunnes toivottu vaikutus saavutetaan. Älä ylitä maksimiannosta (1 mitallinen [10 g] / 24 h).

OMA TILI
Toivelista
Kirjaudu
Luo uusi tili

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Tietojasi käytetään ainoastaan käyttökokemuksesi parantamiseen tällä verkkosivustolla, hallintaan ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Palauta salasana

Hukkasitko salasanan? Anna käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat linkin sähköpostitse josta pääset vaihtamaan salasanan.

ALKUUN

Ostoskori 0

Lisätty toivelistaan! Näytä toivelista