Stacker2 Rush NOX 360g PRE-WORKOUT

29,90 

Poista

Kuvaus

Treeniä edeltävä lisäravinne koville urheilijoille, täynnä suorituskykyä parantavia ainesosia, mutta ei lainkaan piristeitä.

RUSH N.O.X on tehokas ravintolisä koville urheilijoille, jotka etsivät vain huippuluokan suorituskyvyn parantajia.

Monet harjoittelua edeltävät tuotteet sisältävät piristäviä aineita, jotka antavat sinulle energianlisäystä.

Mutta et todennäköisesti halua näitä ylimääräisiä piristeitä päivinä, jolloin treenaat iltaisin tai viikkoina, jolloin käytät myös rasvanpolttoa.

Siksi Stacker2 Europe on esitellyt harjoittelua edeltävän tuotteen, joka on täynnä suorituskykyä parantavia ainesosia, mutta joka on täysin vapaa piristeistä. 100 % pumppia, 0 % piristeitä.

 

12 g:n annos sisältää 3 g kreatiinia, 1,5 g beeta-alaniinia, 1,5 g n.O. Booster (koostuu arginiinista, sitrulliinista ja histidiinistä) ja 1 g BCAA:ta

Suositeltu annostus: Ota yksi annos (1 lusikka) RUSH N.O.X sekoitettuna 200 ml:aan vettä 20 minuuttia ennen harjoittelua.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stacker2 Rush NOX 360g PRE-WORKOUT”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kokotiedot

Stacker Rush NOX 360g Fruit punch

ALKUUN

Ostoskori 0

OMA TILI
Toivelista

Toivelista

Kirjaudu

Luo uusi tili

Tietojasi käytetään ainoastaan käyttökokemuksesi parantamiseen tällä verkkosivustolla, hallintaan ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Palauta salasana

Hukkasitko salasanan? Anna käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat linkin sähköpostitse josta pääset vaihtamaan salasanan.

Lisätty toivelistaan!