Koko-opas

Nykyaikana on vaikeampaa pystyä luottamaan siihen, mitä tuotteesta verkkokaupassa kerrotaan ja päättämään mikä koko kussakin tuotteessa on oikea juuri minulle. Tämä aiheuttaa usein sitä, että valitaan ”varmuuden vuoksi” normaalisti käytetyn koon sijaan isompi koko tai tuotetta tilataan useammassa koossa.

Epävarma ostaminen ei luo mukavaa asiakaskokemusta, sekä jatkuva vääränkokoisten tuotteiden palauttaminen ei ole käytännöllistä eikä etenkään ekologista. Haluammekin pyrkiä siihen, että pystyt tekemään tietoon perustuvan päätöksen ja ostat juuri sinulle sopivan koon.

BRASIL BEAUTY on alusta alkaen suunnitellut laadukkaita, toimivia ja ennen kaikkea sinulle istuvia tuotteita, jotka muuttavat ymmärryksesi siitä, mitä urheilumuoti voi oikeasti olla parhaimmillaan.

Materiaaleilla ja mallien leikkauksilla on suuri vaikutus siihen, onko tuotteiden välillä kokoeroja ja olemme panostaneet siihen tuotekehityksessämme. Sinun ei tarvitse miettiä kussakin tuotteessa, mikä koko sopisi sinun mittoihisi, vaan olemme varmistaneet, että normaalisti käyttämäsi numerokoko on myös oikea kokosi jokaisessa mallissamme. Kunkin mallin lopulliset mitoitus muutokset ja yksilölliset ominaisuudet luovat kokonaisuuden, joka näin ollen toimii päälläsi juuri sinun koossasi.

Esimerkiksi jos käytät kokoa 42, valitse L tai XL koko sen mukaan, kumpi on sinun käytetyin kokosi jo omistamissasi vaatteissa. Tämä pätee kaikkiin BRASIL BEAUTY omiin tuotteisiin, niin klassisessa leggingsissä kuin urheilullisemmassa mallissamme ilman pelkoa, etteikö kumpikin tuote istuisi päällesi kauniisti. Ainut valintasi on L tai XL sen mukaan, tykkäätkö päälläsi napakammasta istuvuudesta vai ehkäpä myötäilevästä tunteesta. Tämä on mielipidekysymys ja vain sinä osaat valita, kummasta tunteesta sinä tykkäät päälläsi enemmän.

Muista siis, että tuotteemme ovat suunniteltu istumaan sinun päällesi ja olemaan sinulle sopivia, olet sitten intensiivinen fitnesharrastaja, joka tarvitsee luotettavaa ja kestävää kumppania harjoituksiin, tai rentoutunut liikkuja, joka haluaa tuntea olonsa mukavaksi joka päivä, aina kotisohvalta kaupungin villiin yöhön asti. Sinä puet vaatteesi, eivätkä ne sinua!

S36/38
M38/40
L40/42
XL42/44
2XL44/46
3XL46/48
ALKUUN
Ostoskori 0