Shortsit

Näytetään tulokset 1–12 / 27
SHOW
  • 12
  • 24
  • 48

Gazozilta löydät miesten shortsit kesäkaduille, lomareissuille ja kuntosalille! Monipuolisesta valikoimastamme löydät varmasti tarpeeseesi sopivat shortsit, oli sitten kyse sisä- tai ulkoliikunnasta, tai vapaa-ajan aktiviteeteista.

Treenishortsit

Treeniin sopivat hyvin esimerkiksi mukavat shortsit collegesta tai verkkarityyppisestä kankaasta. Suositut Mesh- treenishortsit ovat valmistettu hengittävästä materiaalista, joka kuivuu nopeasti ja on miellyttävä yllä.

Reisitaskushortsit

Lisäksi valikoimastamme löydät rennot reisitaskushortsit tyylikkäinä yksivärisinä sekä näyttävissä camo- kuoseissa. Reisitaskushortseissa tavarat pysyvät hyvin tallessa, joten ne sopivat mainiosti myös vauhdikkaampaan menoon ja vapaa-ajan rientoihin.

Farkkushortsit

Hyvännäköisiä Gazoz farkkushortseja löytyy eri malleissa ja eri pituisina. Farkkushortseissa on tavallisten taskujen lisäksi myös kätevät reisitaskut tarvittaville tavaroille.

Surf- ja uimashortsit

Gazoz Surf- ja uimashortsit ovat ohuempaa materiaalia, joka sopii mainiosti rantapäiviin ja myös uimiseen. Materiaali kuivuu nopeasti! Valikoimassa useita kesäisiä kuoseja.

Tutustu laajaan shortsivalikoimaamme ja löydä omat suosikkisi!

ALKUUN

Ostoskori 0

OMA TILI
Toivelista

Toivelista

Kirjaudu

Luo uusi tili

Tietojasi käytetään ainoastaan käyttökokemuksesi parantamiseen tällä verkkosivustolla, hallintaan ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Palauta salasana

Hukkasitko salasanan? Anna käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat linkin sähköpostitse josta pääset vaihtamaan salasanan.

Lisätty toivelistaan!