Paidat

Näytetään tulokset 1–12 / 47
NÄYTÄ
  • 12
  • 24
  • 48

Meiltä löydät naisten t-paidat niin urheiluun kuin vapaa-aikaan sekä treenitopit vaativaankin makuun. Valikoimassamme on useita huippubrändejä, kuten Labellamafia, Brasil Sul, Bia Brazil, Yakuza sekä tietenkin oma Gazoz-tuotemerkkimme.

Laadukkaat ja kauniit treenivaatteet nostavat merkittävästi treenimotivaatiota. Lisäksi helpotat arkeasi, kun vaatekaappisi aarteet sopivat niin arkeen, urheiluun kuin iltarientoihin. Valikoimamme naisten t-paidat ja treenitopit ovat kauniisti leikattuja ja istuvat upeasti korostaen vartalosi parhaita puolia. Materiaalit ovat laadukkaita, pehmeitä ja hengittäviä. Hyvä treenitoppi on kullanarvoinen treenikaveri, joka tekee treenaamisesta mukavampaa.

Meiltä löydät niin kehoa myötäilevät kuin väljästi istuvat yläosat, unohtamatta crop-toppeja, näyttäviä printtejä ja kirkkaita värejä. Tutustu valikoimaan ja löydä omat suosikkisi niin kuntosalille kuin kaupungille!

OMA TILI
Toivelista
Kirjaudu
Luo uusi tili

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Tietojasi käytetään ainoastaan käyttökokemuksesi parantamiseen tällä verkkosivustolla, hallintaan ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Palauta salasana

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

ALKUUN

Ostoskori 0

Lisätty toivelistaan! Näytä toivelista