Olemme Gazoz

Gazoz on vuonna 2005 perustettu treenivaate-ja katumuotibrändi, joka keskittyy kovaa treenaaviin miehiin ja naisiin.

Meistä

Ensin tulivat legendaariset miesten Gazoz-farkut, jotka ovat olleet miesten malliston myydyimpiä tuotteita jo pitkän aikaa. Niiden ulkonäkö on suunniteltu yksityiskohdat hioten, mikä tekee farkuista näyttävän tyylikkäät, mutta samalla erittäin mukavat päällä.

Brändiämme täydentävät näyttävät Yakuzan vaatteet, jotka sopivat niille, ketkä haluavat erottua joukosta!

Naisten tuotevalikoimaamme täydentävät Brasil Sul, Brasil Beauty, Bia Brazil ja Labellamafia, joiden suunnittelussa on otettu huomioon naiset, jotka haluavat pukeutua tyylikkäästi myös kuntosalilla treenatessaan. Imartelevien leikkausten ja miellyttävien materiaalien ansiosta näistä brändeistä tuli pian tuttu näky myös salin ulkopuolella.

Tuotteemme

Jokainen tuote on suunniteltu aina Suomessa. Tuotteissa yhdistyvät näyttävä ulkonäkö, laatu ja kestävyys. Niiden yksityiskohdat sekä istuvuus on suunniteltu 19 vuoden kokemuksella huomioiden urheilun ja muodin asettamat vaatimukset.

Kestävä kehitys ja ympäristönsuojelu on meille tärkeää. Materiaaleissa ja tuotannossa huomioidaan luonto ja ekologisuus. Huomattava osa tuotteistamme täyttää ÖKÖ-TEX -standardin 100 vaatimukset. Olemme sitoutuneet tekemään yhteistyötä vain sellaisten tehtaiden kanssa, jotka noudattavat kestävän kehityksen standardeja. Olemme vierailleet jokaisella tehtaallamme, ja pyrimme aktiivisesti kehittämään tuotteitamme ja niihin käytettyjä menetelmiä ympäristöystävällisemmiksi.

Est. 2005        2 suunnittelijaa       Paras laatu

ALKUUN
Ostoskori 0