Urheiluliivit

Näytetään tulokset 1–12 / 23
NÄYTÄ
 • 12
 • 24
 • 48
 • BRASIL SUL Top With StringsBRASIL SUL Top With Strings
  Säästä 20,00 €
  Elegantti Brasil Sul Top With Strings -toppi yhdistää tyylikkyyden ja tuen. Ristikkäiset selkänyörit ja hopea logoprintti luovat ylellisen ilmeen. Topissa on vahva tuki, topatut kupit ja hyvin paikoillaan pysyvät olkaimet.…

  BRASIL SUL Top With Strings

  Alkuperäinen hinta oli: 39,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.Säästä 20,00 €
 • GAZOZ Fusion Seamless BraGAZOZ Fusion Seamless BraGAZOZ Fusion Seamless BraGAZOZ Fusion Seamless BraGAZOZ Fusion Seamless BraGAZOZ Fusion Seamless Bra
  Säästä 15,00 €
  UUTUUS
  Tukevat urheilurintaliivit sporttisella suunnittelulla. Miellyttävä ja hengittävä saumaton materiaali saa topin istumaan täydellisesti tuntuen kuin toiselta iholta.

  GAZOZ Fusion Seamless Bra

  Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.Säästä 15,00 €
 • GAZOZ Ripped Seamless Bra BlackGAZOZ Ripped Seamless Bra BlackGAZOZ Ripped Seamless Bra BlackGAZOZ Ripped Seamless Bra BlackGAZOZ Ripped Seamless Bra BlackGAZOZ Ripped Seamless Leggings Black
  Säästä 15,00 €
  Urheilurintaliivit yksikertaisen siistillä leikkauksella. Miellyttävä ja hengittävä saumaton materiaali saa topin istumaan täydellisesti tuntuen kuin toiselta iholta.

  GAZOZ Ripped Seamless Bra Black

  Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.Säästä 15,00 €
 • GAZOZ Ripped Seamless Bra Off WhiteGAZOZ Ripped Seamless Bra Off WhiteGAZOZ Ripped Seamless Bra Off WhiteGAZOZ Ripped Seamless Bra Off WhiteGAZOZ Ripped Seamless Bra Off WhiteGAZOZ Ripped Seamless Bra Off White
  Säästä 15,00 €
  Urheilurintaliivit yksikertaisen siistillä leikkauksella. Miellyttävä ja hengittävä saumaton materiaali saa topin istumaan täydellisesti tuntuen kuin toiselta iholta.

  GAZOZ Ripped Seamless Bra Off White

  Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.Säästä 15,00 €
 • GAZOZ Seamless Bra NavyGAZOZ Seamless Bra NavyGAZOZ Seamless Bra NavyGAZOZ Seamless Bra NavyGAZOZ Seamless Srunch Tights NavyGAZOZ Seamless Srunch Tights NavyGAZOZ Seamless Srunch Tights NavyGAZOZ Seamless Srunch Tights NavyGAZOZ Seamless Srunch Tights Navy
  Säästä 10,00 €
  Näyttävät urheilurintaliivit, joissa tyylikäs muotoilu ja hyvä tuki. Miellyttävä ja hengittävä saumaton materiaali saa topin istumaan täydellisesti tuntuen kuin toiselta iholta. Säädettävät olkaimet. Yhdistä näihin saman sarjan leggingsit: GAZOZ Seamless…

  GAZOZ Seamless Bra Navy

  Alkuperäinen hinta oli: 34,95 €.Nykyinen hinta on: 24,95 €.Säästä 10,00 €
 • GAZOZ Tie Dye Seamless BraGAZOZ Tie Dye Seamless BraGAZOZ Tie Dye Seamless BraGAZOZ Tie Dye Seamless BraGAZOZ Tie Dye Seamless BraGAZOZ Tie Dye Seamless BraGAZOZ Tie Dye Seamless Srunch ShortsGAZOZ Tie Dye Seamless Srunch ShortsGAZOZ Tie Dye Seamless Srunch ShortsGAZOZ Tie Dye Seamless Srunch Shorts
  Säästä 10,00 €
  Näyttävät urheilurintaliivit, joissa tyylikäs muotoilu ja hyvä tuki. Miellyttävä ja hengittävä saumaton materiaali saa topin istumaan täydellisesti tuntuen kuin toiselta iholta.

  GAZOZ Tie Dye Seamless Bra

  Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 24,90 €.Säästä 10,00 €
 • BRASIL SUL Double Sport Bra Azul ClaroBRASIL SUL Double Sport Bra Azul ClaroBRASIL SUL Double Sport Bra Azul Claro
  Loppuunmyyty
  Mintunvihreät Brasil Sul -urheilurintaliivit irrotettavilla toppauksilla. Neljään suuntaan joustava ja nopeasti kuivuva materiaali.

  BRASIL SUL Double Sport Bra Azul Claro

  24,90 
 • BRASIL SUL Double Sport Bra Black
  Loppuunmyyty
  Mustat Brasil Sul -urheilurintaliivit irrotettavilla toppauksilla. Neljään suuntaan joustava ja nopeasti kuivuva materiaali.

  BRASIL SUL Double Sport Bra Black

  24,90 
 • BRASIL SUL Top Cobra PurpleBRASIL SUL Top Cobra Purple
  Säästä 10,00 €
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Näyttävät urheilurintaliivit, jotka antavat hyvin tukea suoritusten aikana. Kuppien toppaukset antavat kauniin muodon ja hyvän tuen.

  BRASIL SUL Top Cobra Purple

  Alkuperäinen hinta oli: 39,90 €.Nykyinen hinta on: 29,90 €.Säästä 10,00 €
 • GAZOZ ONE Sport Bra BlackGAZOZ ONE Sport Bra Black
  Säästä 20,00 €
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Klassiset mustat urheilurintaliivit, joissa painijanselkäleikkaus takana. Erinomainen istuvuus ja tuki kaikenlaiseen liikuntaan. Ei toppauksia.

  GAZOZ ONE Sport Bra Black

  Alkuperäinen hinta oli: 29,90 €.Nykyinen hinta on: 9,90 €.Säästä 20,00 €
 • BRASIL SUL Essential Bra Monstera
  Säästä 15,00 €
  Erittäin hyvin istuvat ja tukevat urheilurintaliivit vaativaankin treeniin. Edessä kevyet irrotettavat toppaukset. Elegantti peikonlehtikuosi.

  BRASIL SUL Essential Bra Monstera

  Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.Säästä 15,00 €
 • BRASIL SUL Cross Back Bra Blacktreeniliivit, urheiluliivit, cross back
  Säästä 15,00 €
  Hyvin tukevat ja kaunis urheilutoppi Brasil Sulilta. Selässä ristiin menevät olkaimet. Sopii erinomaisesti treeneihin, arkikäyttöön tai vaikka rannalle.

  BRASIL SUL Cross Back Bra Black

  Alkuperäinen hinta oli: 39,90 €.Nykyinen hinta on: 24,90 €.Säästä 15,00 €

Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin naisten urheilurintaliiveihimme – täydelliseen valintaan aktiivisen elämäntyylin ylläpitämiseksi. Me ymmärrämme, että jokaisen naisen tarpeet ja aktiivisuustasot voivat vaihdella, minkä vuoksi tarjoamme monipuolisen valikoiman urheilurintaliivejä, jotka tarjoavat optimaalista tukea, mukavuutta ja tyyliä jokaiseen treeniin.

Mukavuus ja liikkuvuus: Urheilurintaliivimme on suunniteltu tarjoamaan ennen kaikkea maksimaalista mukavuutta liikkuessasi. Valmistamme ne korkealaatuisista ja hengittävistä materiaaleista, jotka pitävät olon miellyttävänä, vaikka treeni olisi kuinka intensiivistä. Joustavat kankaat mahdollistavat täyden liikkuvuuden, joten voit keskittyä suoritukseesi ilman rajoituksia.

Tuki ja istuvuus: Olipa kyseessä sitten korkeatehoinen treeni tai rauhallinen jooga, urheilurintaliivit tarjoavat tarvittavan tuen. Erityisesti suunnitellut leikkaukset ja muotoilut takaavat, että rintaasi tuetaan optimaalisesti liikkeen aikana. Valikoimamme sisältää eri tukitasoja, joten voit valita tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Monipuolinen tyyli: Ymmärrämme, että urheiluvaatteiden tyylikkyys on tärkeää. Siksi tarjoamme monenlaisia malleja, värejä ja yksityiskohtia, jotka antavat urheilurintaliiveillesi oman persoonallisen ilmeen. Olipa sinun tyylisi sitten klassinen, sporttinen tai trendikäs, meillä on jotain juuri sinulle.

Helppo huolto: Urheilurintaliiviemme suunnittelussa on otettu huomioon myös helppo huolto. Materiaalit kestävät hyvin useita pesukertoja säilyttäen samalla muotonsa ja ominaisuutensa.

Kun valitset naisten urheilurintaliivit verkkokaupastamme, voit olla varma siitä, että saat laadukkaan ja toimivan tuotteen, joka tukee aktiivista elämäntyyliäsi. Valitse itsellesi sopiva malli ja väri, ja anna rintaliiviemme tukea sinua jokaisessa treenissäsi.

ALKUUN
Ostoskori 0
Lisätty toivelistaan! Näytä toivelista