Hanskat

Näytetään kaikki 3 tulosta
NÄYTÄ
 • 12
 • 24
 • 48
 • GAZOZ MEN Weight Lifting Gloves Black/Blue
  Loppuunmyyty
  Laadukkaat ja hyvin istuvat salihanskat säädettävillä velcrotarroilla. Kämmenen puolella on vaahtomuovipehmustus. Selkäpuoli on joustava ja hengittävä.

  GAZOZ MEN Weight Lifting Gloves Black/Blue

  24,90 
 • GAZOZ MEN Wristwrap Gloves Black/Blue
  Nahkaiset salihanskat, jossa mukana ranteen ympärille kiristettävä tuki. Säädettävät velcrotarrat antavat hyvän istuvuuden.

  GAZOZ MEN Wristwrap Gloves Black/Blue

  29,90 
 • GAZOZ MEN Wristwrap Gloves Black/Red
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Nahkaiset salihanskat, jossa mukana ranteen ympärille kiristettävä tuki. Säädettävät velcrotarrat antavat hyvän istuvuuden. Vaahtomuovipehmustus kämmenen puolella sekä joustava ja hengittävä selkäpuoli.

  GAZOZ MEN Wristwrap Gloves Black/Red

  29,90 

Salihanskat ovat tärkeä treenivaruste, joka suojaa käsiä ja sormia rasitukselta voimaharjoittelussa. Ne auttavat ehkäisemään hiertymiä ja haavoja, ja parantavat otteen hallintaa. Salihanskat ovat erityisen hyödyllisiä käsipainojen ja kahvakuulaharjoittelun aikana.

Treenihanskoja on saatavilla monenlaisia erilaisia malleja ja materiaaleja. Käytämme hanskoissamme nahkaa, keinonahkaa, puuvillaa ja polyesteriä. Materiaali vaikuttaa salihanskojen hengittävyyteen ja kestävyyteen.

Salihanskojen suunnittelussa on huomioitu käsien ja sormien anatomia. Siksi niissä on erilaisia pehmusteita ja tukia, jotka auttavat suojaamaan käsiä ja sormia rasitukselta. Niiden avulla harjoitukset sujuvan tehokkaammin ja turvallisesti.

ALKUUN
Ostoskori 0
Lisätty toivelistaan! Näytä toivelista