Miehet

Näytetään tulokset 1–12 / 185
SHOW
  • 12
  • 24
  • 48

Miehet- kategorian valikoimaan kuuluvat treenivaatteet, salivaatteet, vapaa- ajanvaatteet, kengät ja treenivarusteet. Miesten vaatteiden valikoimaa täydentää Gazoz brändin lisäksi räväkästä rock-  sekä vintage- henkisestä suunnittelustaan tunnettu Yakuza Ink tuotemerkki. Yakuzan mallisto keskittyy pääsääntöisesti miesten t- paitoihin, huppareihin ja college- housuihin.

Huippusuositut collegetuotteet!

Jo legendaarisiksi muodostuneet college- tuotteemme Gazoz- hupparit ja collarit ovat yksi suosituimmista tuoteryhmistämme. Näistä löydätkin aina huippuvalikoiman paljon eri malleja, sekä värejä ja usein myös hyviä tarjouksia.

Collegehousut ja Mesh- treenihousut

Gazoz college- housuissa värejä sekä malleja on jokaiseen makuun. Reisitaskullisia malleja ja perinteisiä collareita. Mesh pantsit ovat ohueampaa ja hengittävämpää materiaalia kuin colleget ja sen ansiosta ne sopivat oikein hyvin kuntosalitreeneihin. Mesh- housujen valikoimasta löydät varmasti makuusi sopivan kuosin ja värin.

Miesten farkut

Miesten Gazoz- farkut ovat aina olleet vankka osa miesten tuotevalikoimaa ja ne ovatkin uniikin lookkinsa ansiosta todella suosittuja. Gazoz farkuista löytyy kapeampaa ja leveämpää mallia, reisitaskuilla tai ilman.

Runsas valikoima erilaisia t-paitoja

T-paidat ovat olennainen osa mallistoamme ja haluamme tarjota tästä tuoteryhmästä monipuolisen valikoiman vastaamaan tarpeitasi niin treeneissä kuin vapaa- ajallakin. T-paidoista löytyy puuvillaisten paitojen lisäksi teknisiä paitoja ja mesh- paitoja. Urheilullisia ja sporttisia painatuksia, räväköitä printtejä, sekä hillitympää kuosia.

Shortsit

Shortsiosastolla on laaja repertuaari shortseja eri käyttötarkoituksiin. Mesh- shortsit ovat erinomainen valinta salille jos tykkäät treenata shortseissa. Salille sopivat myös mainiosti college-shortsit. Gazoz farkkushortsit ovat todella suosittu kesäajan tuote! Valikoimassamme löytyy runsaasti myös erilaisia reisitaskullisia shortseja yksivärisinä ja esim. camo- kuoseilla. Surf shortsit ovat omiaan kesäpäivinä chillailuun tai vaikka rannalle.

Kengät

Miesten tuotteet kenkävalikoimaan kuuluu vaihtuvat uutuusmallit, sekä jo klassikoksi muodostuneet suositut Luca- treenikengät. Gazoz kengät ovat ensisijaisesti suunniteltu kuntosalikäyttöön, mutta ne sopivat myös vapaa- ajankäyttöön etenkin kesäkeleillä.

Miehet – valikosta löytyy siis miesten tuotteet kaikilta brändeiltämme.

ALKUUN

Ostoskori 0

OMA TILI
Toivelista

Toivelista

Kirjaudu

Luo uusi tili

Tietojasi käytetään ainoastaan käyttökokemuksesi parantamiseen tällä verkkosivustolla, hallintaan ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Palauta salasana

Hukkasitko salasanan? Anna käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat linkin sähköpostitse josta pääset vaihtamaan salasanan.

Lisätty toivelistaan!