Hupparit ja takit

Näytetään kaikki 8 tulosta
NÄYTÄ
 • 12
 • 24
 • 48
 • GAZOZ Daisy Winter Jacket WhiteGAZOZ Daisy Winter Jacket WhiteGAZOZ Daisy Winter Jacket WhiteGAZOZ Daisy Winter Jacket WhiteGAZOZ Daisy Winter Jacket WhiteGAZOZ Daisy Winter Jacket WhiteGAZOZ Daisy Winter Jacket WhiteGAZOZ Daisy Winter Jacket White
  Säästä 30,00 €
  Koe talven lumo Gazozin tyylikkäässä ja lämpimässä naisten valkoisessa pitkässä toppatakissa. Tämä talvitakki on suunniteltu yhdistämään tyyli ja toiminnallisuus, jotta voit nauttia talvisista seikkailuistasi mukavasti ja tyylillä.

  GAZOZ Daisy Winter Jacket White

  89,90 Säästä 30,00 €
 • GAZOZ Cropped Fitness Jacket WhiteGAZOZ Cropped Fitness Jacket PinkGAZOZ Cropped Fitness Jacket GreyGAZOZ Cropped Fitness Jacket Blue
  Säästä 20,00 €
  Treenitakki ohutta, pehmeää ja nopeasti kuivuvaa teknistä kangasta. Lyhyempi malli. Kokopitkä vetoketju. Takissa on myös aurinkolipallinen huppu. Yksi koko sopii kaikille. Neljä värivaihtoehtoa.

  GAZOZ Cropped Fitness Jacket

  34,90 Säästä 20,00 €
 • GAZOZ Fitness JacketGAZOZ Fitness JacketGAZOZ Fitness Jacket
  Säästä 20,00 €
  Treenitakki ohutta, pehmeää ja nopeasti kuivuvaa teknistä kangasta. Kokopitkä vetoketju. Takissa on myös aurinkolipallinen huppu. Kolme värivaihtoehtoa. HUOM! Valitse ensin koko nähdäksesi värivaihtoehdot.

  GAZOZ Fitness Jacket

  39,90 Säästä 20,00 €
 • YAKUZA Mexican -hupparimekkoYAKUZA Mexican -hupparimekko
  Säästä 25,00 €
  Naisten hupullinen mekko. Päivitä kauden tyylisi tällä Yakuzan kevyellä hupparimekolla, joka sopii mainiosti yhteen leggingsien kanssa.

  YAKUZA Mexican -hupparimekko

  24,90 Säästä 25,00 €
 • BRASIL SUL High Neck Jumper Light PeachBRASIL SUL High Neck Jumper Light PeachBRASIL SUL High Neck Jumper Light Peach
  Säästä 20,00 €
  Ihanan suloinen ja pehmoinen cropattu huppari. Väljä loose fit -malli. Tuotteessa käytetty vain ekologisesti tuotettua puuvillaa.

  BRASIL SUL High Neck Jumper Light Peach

  29,90 Säästä 20,00 €
 • BRASIL SUL High Neck Jumper BlackBRASIL SUL High Neck Jumper Black
  Säästä 20,00 €
  Ihanan suloinen ja pehmoinen cropattu huppari. Väljä loose fit -malli. Tuotteessa käytetty vain ekologisesti tuotettua puuvillaa.

  BRASIL SUL High Neck Jumper Black

  29,90 Säästä 20,00 €
 • GAZOZ Fitness Jacket Ivory White
  Säästä 10,00 €
  Urheilullinen treeni- ja juoksutakki naisille. Laadukas tekninen materiaali istuu hyvin ja poistaa tehokkaasti kosteutta. Takissa on myös huppu ja kaksi vetoketjullista taskua.

  GAZOZ Fitness Jacket Ivory White

  39,90 Säästä 10,00 €
 • GAZOZ ONE Jacket Hoodie White
  Säästä 20,00 €
  Tyylikäs Jacket Hoodie on lämmin huppari, jossa on ihanan pehmeä harjattu sisäpinta. Edessä vetoketjun lisäksi nappilista, joka kiinnitetään painoneppareilla.

  GAZOZ ONE Jacket Hoodie White

  39,90 Säästä 20,00 €

Naisten treenitakit ovat mukavia ja hengittäviä yläosia, jotka on suunniteltu käytettäväksi treenin aikana. Ne on valmistettu pehmeistä, joustavista materiaaleista, jotka antavat hyvän istuvuuden ja helpottavat liikkumista. Treenitakkeja on saatavana monissa eri väreissä ja tyyleissä, joten voit löytää juuri sinulle sopivan.

Hengittävyys: Hyvä treenitakki tarjoaa hengittävyyttä, jotta hikeä pääsee haihtumaan iholta ja pitää sinut mukavan tuntuisena harjoituksen aikana.

Joustavuus ja liikkuvuus: Treenitakin tulee olla riittävän joustava ja antaa liikkuvuutta erilaisiin harjoituksiin, kuten venyttelyyn, voimaharjoitteluun ja aerobisiin liikkeisiin.

Kosteudensiirto: Laadukas treenitakki siirtää kosteutta pois iholta, mikä auttaa pitämään olon kuivana ja mukavana.

Nopeasti kuivuva materiaali: Treenitakkimme valmistetaan materiaaleista, jotka kuivuvat nopeasti. Tämä on erityisen tärkeää, jos harrastat hikoilua aiheuttavia aktiviteetteja.

Kevyt rakenne: Treenitakki voi olla kevyt ja ohut, jotta se ei rajoita liikkuvuutta ja on helppo kerrostaa muiden vaatteiden kanssa.

Taskut: Taskut ovat käteviä esimerkiksi puhelimen, avainten tai pienten treenitarvikkeiden säilyttämiseen.

Lämpötilan säätely: Joissakin treenitakeissamme on ominaisuuksia, kuten ilmanvaihtoaukkoja tai vetoketjuja, jotka auttavat säätämään lämpötilaa harjoittelun aikana.

Naisten hupparit ovat käytännöllinen osa vapaa-aikaa ja niissä yhdistyy tyylikkyys ja mukavuus. Hupparit ovat olleet pitkään muodissa ja voivat olla osa trendikkäitä asuja. Voit yhdistää hupparin erilaisten alaosien ja asusteiden kanssa luodaksesi viimeistellyn ilmeen. Tarjoamme valikoiman eri tyylejä ja printtejä. Mallistossamme on näyttävät Yakuza-hupparit naisille, jotka pitävät räväkästä tyylistä ja printeistä.

Huppareita sekä treenitakkeja tarjoamme sekä cropattuina että pitkinä. Löydät meiltä tyköistuvat sekä rennommat oversize-mallit.

Tutustu eri vaihtoehtoihimme ja valitse sellainen, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

ALKUUN

Ostoskori 0

Lisätty toivelistaan! Näytä toivelista