Collegehousut

Näytetään kaikki 6 tulosta
NÄYTÄ
 • 12
 • 24
 • 48
 • GAZOZ Stronger Sweatpants
  Miesten collegehousut, mitkä sopivat mainiosti vapaa-aikaan tai salille. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Edessä vetoketjulliset taskut.

  GAZOZ Stronger Sweatpants

  54,90 Säästä 15,00 €
 • YAKUZA Casual Day Joggers Black
  Erittäin mukavat klassiset lenkkeilyhousut, joissa on resorit lahkeissa ja superpehmeä vuori. Joustava vyötärönauha, kaksi etutaskua ja yksi takatasku. Joggerit on viimeistelty terenauhalla lahkeiden sivuilla, logobrodeerauksella ja Yakuza-logolapulla takapuolella.

  YAKUZA Casual Day Joggers Black

  29,90 Säästä 30,00 €
 • GAZOZ Royal Blue Sweatpants
  Muhkeat ja reilun kokoiset siniset miesten collegehousut sopivat niin kuntosalille, ulkoiluun kuin vapaa-ajalle kotihousuksi. Materiaali on paksua ja lämmintä, sekä miellyttävän sileäpintaista.

  GAZOZ Royal Blue Sweatpants

  29,90 Säästä 40,00 €
 • GAZOZ MEN'S Street Sweatpants Yellow
  Sporttiset miesten collegehousut sopivat vapaa-aikaan ja salille. Muhkea collegekangas, jossa on mukava pehmeäksi harjattu sisäpinta. Vetoketjulliset etutaskut, takataskut ovat avoimet.

  GAZOZ MEN’S Street Sweatpants Yellow

  29,90 Säästä 40,00 €
 • GAZOZ MEN'S Street Sweatpants Red
  Sporttiset miesten collegehousut sopivat vapaa-aikaan ja salille. Muhkea collegekangas, jossa on mukava pehmeäksi harjattu sisäpinta. Vetoketjulliset etutaskut, takataskut ovat avoimet.

  GAZOZ MEN’S Street Sweatpants Red

  29,90 Säästä 40,00 €
 • GAZOZ MEN'S Street Sweatpants Orange
  Sporttiset miesten collegehousut sopivat vapaa-aikaan ja salille. Muhkea collegekangas, jossa on mukava pehmeäksi harjattu sisäpinta. Vetoketjulliset etutaskut, takataskut ovat avoimet.

  GAZOZ MEN’S Street Sweatpants Orange

  29,90 Säästä 40,00 €

Miesten Gazoz-collegehousut ovat suositut ja mukavat housut vapaa-ajalle, kuntosalille tai vaikka kotihousuiksi. Värejä sekä malleja on jokaiseen makuun. Perinteisen mustan värin ohella olemme tuoneet valikoimaan myös värikkäämpiä housuja punaisina, keltaisina, sinisinä, vihreinä ja oransseina. Lisäksi löytyy räväkämpiä printattuja malleja.

Monikäyttöiset collarit

Collegehousut ovat todella monikäyttöinen vaatekappale. Ne voi luontevasti heittää jalkaan työpäivän jälkeen kotona. Ennen kaikkea colleget ovat supermukavat! Ne eivät kiristä eivätkä purista ja voit ottaa rennosti!

Collegehousut ovat mainiot myös ulkoillessa tai vaikka koiran kanssa lenkkeillessä. Kaikenlainen puuhastelu kotona on mukavaa collareissa, jotka antavat liikkumavapautta.

Colleget ovat suositut housut myös kuntosalilla, etenkin niinä päivinä, kun keskityt enemmän voimaharjoitteluun.

Pehmeät ja miellyttävät materiaalit

Gazoz-collegehousut valmistetaan puuvilla- ja polyesterisekoitteista ja useimmissa housuissa kankaan sisäpinta on harjattu pehmeäksi, mikä tuo huomattavaa käyttömukavuutta housuille.

Vaikka collegehousut ovat pääsääntöisesti melko paksua ja lämmintä materiaalia, tykkäävät monet silti käyttää niitä myös kuntosalilla punttitreeneissä.

Housuissa käytettävät kankaat ja puuvilla pyritään hankkimaan vain vastuullisten ja kestävän kehityksen toimittajilta.

Collegehousujen ominaisuudet

Collegehousujemme parhaita ominaisuuksia ovat laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoinen suunnittelutyö. Kaikki Gazoz-collegehousut suunnitellaan Suomessa Gazozin omien vaatesuunnittelijoiden toimesta. Vuosien kokemuksella meille onkin muodostunut hyvä käsitys siitä, mitä asiakkaamme collareilta haluavat.

Legendaariset Gazoz Rico-collegehousut nousivat suosituimmaksi malliksemme jo heti ensimmäisessä tuotantoerässä ja se onkin toiminut esikuvana monille muille housumalleillemme vuosien varrella.

Klassisissa collegehousuissamme on sopivan tilavat vetoketjulliset etutaskut, sekä takataskut. Mallit ovat mukavan rentoja ja väljiä. Vyötäröllä on leveä resori sekä kiristysnyörit.

Huolto ja hoito-ohjeet

Collegehousut kannattaa pestä pääsääntöisesti 30-40°C lämpötilassa tuotteen oman pesuohjeen mukaan. Niitä ei kuitenkaan kannata pestä liian usein, jos ne eivät ole varsinaisesti likaantuneet. Mikäli käytät collegehousuja vain kotihousuina, niin pelkkä tuuletus riittää mainiosti muutaman viikon käytön ajan ennen pesua.

Emme suosittele huuhteluaineen käyttöä, jotta kankaan kuidut pysyisivät hyvänä pidempään. Myöskään kuivaus kuivausrummussa ei ole suositeltavaa.

Housut kannattaa aina pestä nurinpäin käännettynä, jotta ulkopinta kuluu vähemmän. Sido kiristysnyörit ennen pesukoneeseen laittoa, etteivät ne livahda vyötärökaistaleen sisään.

OMA TILI
Toivelista
Kirjaudu
Luo uusi tili

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Tietojasi käytetään ainoastaan käyttökokemuksesi parantamiseen tällä verkkosivustolla, hallintaan ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Palauta salasana

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

ALKUUN

Ostoskori 0

Lisätty toivelistaan! Näytä toivelista