add_action('wp_head', 'ti_custom_javascript'); add_action('wp_head', 'pn_add_ads'); function pn_add_ads() { ?>

Collegehousut

Näytetään tulokset 1–12 / 15
SHOW
  • 12
  • 24
  • 48

Miesten Gazoz collegehousut ovat suositut ja mukavat housut vapaa- ajalle, kuntosalille tai vaikka kotihousuksi.

Gazoz collegehousuissa värejä sekä malleja on jokaiseen makuun. Perinteisen mustan värin ohella olemme tuoneet valikoimaan myös värikkäämpiä housuja punaisena, keltaisena, sinisenä, vihreänä ja oranssina. Lisäksi löytyy räväkämpiä printattuja malleja.

Monikäyttöinen collari

Collegehousu on todella monikäyttöinen vaatekappale. Ennen kaikkea colleget ovat supermukavat!

Collarit voi luontevasti heittää jalkaan työpäivän jälkeen kotona. Ne eivät kiristä eivätkä purista ja voit ottaa rennosti!

Collegehousut ovat mainiot myös ulkoillessa tai vaikka koiran kanssa lenkkeillessä. Kaikenlainen puuhastelu kotona on mukavaa collareissa, jotka antavat liikkumavapautta.

Colleget ovat suositut housut myös kuntosalilla, etenkin niinä päivinä kun keskityt enemmän voimaharjoitteluun.

Pehmeät ja miellyttävät materiaalit

Gazoz collegehousut valmistetaan puuvilla/polyesteri sekoitteista ja useimmissa housuissa kankaansisäpinta on harjattu pehmeäksi, joka tuo huomattavaa käyttömukavuutta housuille.

Vaikka collegehousut ovat pääsääntöisesti melko paksua ja lämmintä materiaalia, tykkäävät monet silti käyttää niitä myös kuntosalilla punttitreeneissä.

Housuissa käytettävät kankaat ja puuvilla pyritään hankkimaan vain vastuullisten ja kestävän kehityksen toimittajilta.

Collegehuosujen ominaisuudet

Collegehousujemme parhaita ominaisuuksia ovat laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoinen suunnittelutyö. Kaikki Gazoz collegehousut suunnitellaan Suomessa Gazozin oman vaatesuunnittelijan toimesta. Vuosien kokemuksella meille onkin muodostunut hyvä käsitys siitä, mitä asiakkaamme collareilta haluavat.

Legendaarinen Gazoz Rico collegehousu nousi suosituimmaksi malliksemme jo heti ensimmäissä tuotantoerässä ja se onkin toiminut esikuvana monille muille housumalleillemme vuosien varrella.

Klassisessa collegehousussamme on sopivan tilavat vetoketjulliset etutaskut, sekä takataskut. Mallit ovat mukavan rentoja ja väljiä. Vyötäröllä on leveä resori sekä kiristysnyörit.

Huolto ja hoito- ohjeet

Collegehousut kannattaa pestä pääsääntöisesti 30-40 asteen lämpötilassa, tuotteen oman pesuohjeen mukaan.

Collareita ei kuitenkaan kannata pestä liian usein jos ne eivät ole varsinaisesti likaantuneet. Mikäli käytät collgehousuja vain kotihousuina, niin pelkkä tuuletus riittää mainiosti muutaman viikon käytön ajan ennen pesua.

Emme suosittele huuhteluaineen käyttöä, jotta kankaan kuidut pysyisivät hyvänä pidempään. Myöskään kuivaus kuivausrummussa ei ole suositeltavaa.

Housut kannattaa aina pestä nurinpäin käännettynä, jotta ulkopinta kuluu vähemmän. Sido kiristysnyörit ennen pesukoneeseen laittoa, etteivät ne livahda vyötärökaistaleen sisään.

ALKUUN

Ostoskori 0

OMA TILI
Toivelista

Toivelista

Kirjaudu

Luo uusi tili

Tietojasi käytetään ainoastaan käyttökokemuksesi parantamiseen tällä verkkosivustolla, hallintaan ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Palauta salasana

Hukkasitko salasanan? Anna käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat linkin sähköpostitse josta pääset vaihtamaan salasanan.

Lisätty toivelistaan!