UKK

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin

Käsittelemme tilaukset huippunopeasti samana arkipäivänä niiden vastaanottamisesta! Sen jälkeen ne lähtevät kuljetukseen ja toimitusaika on 1-2 arkipäivää.

Voit noutaa tilauksesi suoraan verkkokaupan varastoltamme arkisin klo 8-15 Hyvinkäältä, osoitteesta Metsäkaari 3, 05460 Hyvinkää.

Suosittelemme valitsemaan tuotteista normaalisti käyttämäsi koon. Jos tuotteen mitoitus poikkeaa tavallisesta, kerromme siitä kokotiedoissa.

Jokaisen tuotteen kokotiedoissa on oleellisimmat mitat, joita voit käyttää apuna.

Jos epäröit koon valinnassa, niin ota yhteyttä meihin. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa mielellään sopivan koon valinnassa ja näin vältymme kaikki turhilta palautuksilta.

Kaikilla myyntikuntoisilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Palautusmaksu on 5,90 € ja se vähennetään hyvitettävästä summasta. Tutustu palautusohjeisiin täällä.

Palautuslomake löytyy lähetyslistan kääntöpuolelta. Tarvittaessa voit ladata sen täältä.

Jos epäröit koon valinnassa, niin ota yhteyttä meihin. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa mielellään sopivan koon valinnassa ja näin vältymme turhilta palautuksilta.

Jos haluat vaihtaa tuotteen, tee palautus ja tee haluamastasi tuotteesta uusi tilaus normaalisti verkkokaupastamme.

Palautusehtojen mukainen palautus hyvitetään samana päivänä, kun se saapuu varastolle. Hyvitys tehdään aina tilauksen maksutavan mukaisesti, joten emme tarvitse esim. tilinumeroa sitä varten.

Hyvitys näkyy tilillä muutamassa arkipäivässä riippuen tilauksesi maksutavasta. Huomioithan, että laskuntarjoajien laskut voivat päivittyä hitaammin.

Voit maksaa Paytrailin tai Klarnan maksutavoilla.

Maksupalveluntarjoaja Paytrail Oyj tarjoaa verkkopankkimaksut, korttimaksut, kolme mobiilimaksutapaa: MobilePay, Pivo ja Siirto, sekä kolme laskuvaihtoehtoa: OP-lasku, OP-jousto sekä Walley-osamaksu (ent. Collector).

Klarna – Osta nyt. Maksa Klarnalla. 

Klarna tarjoaa verkkopankki- ja korttimaksut sekä vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Klikkaamalla tästä pääset Klarnan asiakaspalveluun

Laskuntarjoajat lähettävät laskun pääsääntöisesti sähköpostitse. Jos et löydä laskua, tarkistathan myös roskapostikansion. Tarvittaessa ota yhteyttä laskuntarjoajaasi.

Yhteystiedot

Klarna:
puh. 09 425 99 771 (avoinna arkisin klo 9-18)
Täältä pääset Klarnan asiakaspalvelusivulle

OP-lasku:
[email protected]
puh. 010 252 5811 (ark. klo 9-16:30).

Walley:
[email protected]
puh. +358 9 3158 9947 (ark. klo 9-18)

Jousto:
[email protected]
puh. 0800 186 186 (pvm/mpm) (ark. klo 9-17)

Jos epäilet vastaanottamassasi tuotteessa virhettä, pyytäisimme sinua lähettämään kuvan siitä osoitteeseen [email protected]. Kerrothan samalla tilausnumerosi.

Lahjakortin voi tilata täältä.

Lahjakortin voimassaoloaika on 12 kk sen ostopäivästä, mikä merkitään myös lahjakortin kuoreen. Vanhentunutta lahjakorttia ei ole mahdollista käyttää tai hyvittää.

Tarjoamme ajoittain koodilla toimivia alennuksia. Näistä saat tiedon seuraamalla meitä somessa tai tilaamalla uutiskirjeemme. Koodi tulee syöttää kassalla sille varattuun laatikkoon. Emme hyvitä käyttämättä jääneitä alekoodeja jälkeenpäin.

Voimme lähettää maksetun tilauksen tilaustiedoista poikkeavaan osoitteeseen.

Kassalla voit jättää kommentin, jossa lahjatilauksesta tulee kertoa. Kerrothan lahjansaajan nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen sekä mahdollisen viestin hänelle sekä muut toiveet.

Lahjansaaja tilauksen mukana lähetyslistan ilman hintatietoja. Mahdollisia vaihtoja ja palautuksia varten mukana on palautuslomake sekä Postin palautuspakettikortti.

Kyllä voi. Otathan siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme. Hyvitämme mahdolliset ylimääräiset postikulut.

Yleensä voi, jos olet esimerkiksi valinnut väärän koon tai värin. Otathan pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-15 sähköpostitse [email protected] ja puhelimitse 045 146 2816.

Chat-asiakaspalvelu palvelee sinua 24/7! Löydät sen verkkosivun oikeasta alalaidasta. Asiakaspalveluaikojen ulkopuolella voit jättää chattiin viestin, johon pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

ALKUUN

Ostoskori 0

NAISET
MIEHET
BRÄNDIT
TREENIVARUSTEET
GAZOZ-myymälä & varasto

Metsäkaari 3,
05460 Hyvinkää
avoinna ma-pe klo 9-15

[email protected]

020 703 2544
(ma-pe klo 8-15)