UKK

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin

Toimitusaikamme on 1-2 arkipäivää. Toimitamme tilaukset pikimmiten niiden vastaanottamisesta, usein jopa samana arkipäivänä.

Voit noutaa tilauksesi suoraan verkkokaupan varastoltamme arkisin klo 8-15 Hyvinkäältä, osoitteesta Metsäkaari 3, 05460 Hyvinkää.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Tutustu palautusehtoihimme täällä.

Palautusehtojen mukainen palautus hyvitetään 1-2 arkipäivän kuluttua sen saavuttua varastolle. Hyvitys tehdään tilauksen alkuperäisen maksutavan mukaisesti, joten hyvitystä varten emme tarvitse esimerkiksi tilinumeroa.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj. Käytössäsi on verkkopankkimaksut, korttimaksut, mobiilimaksutavat MobilePay, Pivo ja Siirto

Voit myös valita laskuvaihtoehdoistamme OP-lasku, OP-jousto sekä Walley-osamaksu (ent. Collector).

Laskuntarjoajat lähettävät laskun pääsääntöisesti sähköpostitse. Jos et löydä laskua, tarkistathan myös roskapostikansion. Tarvittaessa ota yhteyttä laskuntarjoajaasi.

Jos epäilet vastaanottamassasi tuotteessa virhettä, pyytäisimme sinua lähettämään kuvan tuotteesta ja sen virheestä osoitteeseen [email protected] Kerrothan samalla tilausnumerosi.

Lahjakortin voimassaoloaika on 12 kk sen ostopäivästä, mikä merkitään myös lahjakortin kuoreen. Vanhentunutta lahjakorttia ei ole mahdollista käyttää tai hyvittää.

Tarjoamme ajoittain koodilla toimivia alennuksia. Näistä saat tiedon seuraamalla meitä somessa tai tilaamalla uutiskirjeemme. Koodi tulee syöttää kassalla sille varattuun laatikkoon. Emme hyvitä käyttämättä jääneitä alekoodeja jälkeenpäin.

Voimme lähettää maksetun tilauksen tilaustiedoista poikkeavaan osoitteeseen.

Kassalla voit jättää kommentin, jossa lahjatilauksesta tulee kertoa. Kerrothan lahjansaajan nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen sekä mahdollisen viestin hänelle sekä muut toiveet.

Lahjansaaja tilauksen mukana lähetyslistan ilman hintatietoja. Mahdollisia vaihtoja ja palautuksia varten mukana on palautuslomake sekä Postin palautuspakettikortti.

ALKUUN

Ostoskori 0

OMA TILI
Toivelista

Toivelista

Kirjaudu

Luo uusi tili

Tietojasi käytetään ainoastaan käyttökokemuksesi parantamiseen tällä verkkosivustolla, hallintaan ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Palauta salasana

Hukkasitko salasanan? Anna käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat linkin sähköpostitse josta pääset vaihtamaan salasanan.