BIA BRAZIL

Näytetään tulokset 1–12 / 44
NÄYTÄ
 • 12
 • 24
 • 48
 • BIA BRAZIL Jeans Leggings Black With White StitchingBIA BRAZIL Jeans Leggings Black With White StitchingBIA BRAZIL Jeans Leggings Black With White StitchingBIA BRAZIL Jeans Leggings Black With White Stitching
  Säästä 70,00 €
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Bia Brazil -farkkuleggingsit, joiden viimeistellyt yksityiskohdat ja leikkaukset antavat housuille farkkutyylisen ilmeen. Oikeat takataskut ja vyölenkit.

  BIA BRAZIL Jeans Leggings Black With White Stitching

  Alkuperäinen hinta oli: 99,90 €.Nykyinen hinta on: 29,90 €.Säästä 70,00 €
 • BIA BRAZIL Ripped Jeans Leggings (Soft Supplex®)BIA BRAZIL Ripped Jeans Leggings (Soft Supplex®)BIA BRAZIL Ripped Jeans Leggings (Soft Supplex®)BIA BRAZIL Ripped Jeans Leggings (Soft Supplex®)BIA BRAZIL Ripped Jeans Leggings (Soft Supplex®)BIA BRAZIL Ripped Jeans Leggings (Soft Supplex®)BIA BRAZIL Ripped Jeans Leggings (Soft Supplex®)BIA BRAZIL Ripped Jeans Leggings (Soft Supplex®)BIA BRAZIL Ripped Jeans Leggings (Soft Supplex®)BIA BRAZIL Ripped Jeans Leggings (Soft Supplex®)
  Säästä 70,00 €
  Loppuunmyyty
  Bia Brazil -farkkuleggingsit, joissa edessä avoimet leikatut yksityiskohdat. Monikäyttöiset housut, joiden supplex-materiaali on joustavaa ja ohutta. Slim fit -malli.

  BIA BRAZIL Ripped Jeans Leggings

  Alkuperäinen hinta oli: 99,90 €.Nykyinen hinta on: 29,90 €.Säästä 70,00 €
 • Bia Brazil Supplex Capri-Leggings
  Säästä 20,00 €
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Bia Brazilin caprileggingsit korkealuokkaisesta supplex-materiaalista. Takaosan valetaskut antavan tyylikkään vaikutelman.

  BIA BRAZIL Supplex Capri Leggings Black

  Alkuperäinen hinta oli: 49,90 €.Nykyinen hinta on: 29,90 €.Säästä 20,00 €
 • Bia-Brazil-Mesh-pocket-leggings-Multicolor-black-1Bia-Brazil-Mesh-pocket-leggings-Multicolor-black-1
  Säästä 40,00 €
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Korkeavyötäröiset kompressioleggingsit, joissa on taskut molemmilla puolilla, joten kännykkä kulkee helposti mukana treeneissä. Napakka materiaali tukee lihaksia.

  BIA BRAZIL Mesh Pocket Leggings Multicolor/Black

  Alkuperäinen hinta oli: 69,90 €.Nykyinen hinta on: 29,90 €.Säästä 40,00 €
 • BIA BRAZIL Zipper Leggings Black
  Säästä 30,00 €
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Bia Brazil -leggingsit vetoketjulla ja taskuilla. Muotoja korostavat leikkaukset ja supplex-materiaali takaavat erinomaisen käyttömukavuuden.

  BIA BRAZIL Zipper Leggings Black

  Alkuperäinen hinta oli: 69,90 €.Nykyinen hinta on: 39,90 €.Säästä 30,00 €
 • BIA BRAZIL Fish Net Crop Top BlackBIA BRAZIL Fish Net Crop Top BlackBIA BRAZIL Fish Net Crop Top BlackBIA BRAZIL Fish Net Crop Top Black
  Säästä 5,00 €
  Loppuunmyyty
  Sporttinen cropattu verkkopaita on ihanan viileä asuste etenkin kesätreeneissä. Mukavan pehmeä ja ilmava, mutta vahva kangas. Saatavilla myös valkoisena.

  BIA BRAZIL Fish Net Crop Top Black

  Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.Säästä 5,00 €
 • BIA BRAZIL Fish Net Crop Top WhiteBIA BRAZIL Fish Net Crop Top WhiteBIA BRAZIL Fish Net Crop Top WhiteBIA BRAZIL Fish Net Crop Top White
  Säästä 5,00 €
  Sporttinen cropattu verkkopaita on ihanan viileä asuste etenkin kesätreeneissä. Mukavan pehmeä ja ilmava, mutta vahva kangas. Saatavilla myös mustana.

  BIA BRAZIL Fish Net Crop Top White

  Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.Säästä 5,00 €
 • BIA BRAZIL Skirt With Shorts White/FlowersBIA BRAZIL Skirt With Shorts White/FlowersBIA BRAZIL Skirt With Shorts White/FlowersBIA BRAZIL Skirt With Shorts White/Flowers
  Säästä 20,00 €
  Kesäisen raikas shortsihame on täydellinen valinta kesäpäivään tai esimerkiksi tennishameeksi. Alla joustavat shortsit teknisestä materiaalista ja päällä kevyt hameosa.

  BIA BRAZIL Skirt With Shorts White/Flowers

  Alkuperäinen hinta oli: 39,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.Säästä 20,00 €
 • BIA BRAZIL Skirt With Short Blue FloralBIA BRAZIL Skirt With Short Blue FloralBIA BRAZIL Skirt With Short Blue FloralBIA BRAZIL Skirt With Short Blue FloralBIA BRAZIL Skirt With Short Blue Floral
  Säästä 20,00 €
  Kesäisen raikas shortsihame on täydellinen valinta kesäpäivään tai esimerkiksi tennishameeksi.  Alla joustavat shortsit teknisestä materiaalista ja päällä kevyt hameosa.

  BIA BRAZIL Skirt With Short Blue Floral

  Alkuperäinen hinta oli: 39,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.Säästä 20,00 €
 • BIA BRAZIL Wet Look LeggingsBIA BRAZIL Wet Look LeggingsBIA BRAZIL Wet Look LeggingsBIA BRAZIL Wet Look Leggings
  Säästä 50,00 €
  Loppuunmyyty
  Bia Brazilin tyylikkäät Wet look -leggingsit. Napakka materiaali ja korkea vyötärö.

  BIA BRAZIL Wetlook Leggings

  Alkuperäinen hinta oli: 99,90 €.Nykyinen hinta on: 49,90 €.Säästä 50,00 €
 • BIA BRAZIL Shorts Black/SilverBIA BRAZIL Shorts Black/SilverBIA BRAZIL Shorts Black/SilverBIA BRAZIL Shorts Black/SilverBIA BRAZIL Shorts Black/SilverBIA BRAZIL Shorts Black/Silver
  Säästä 15,00 €
  Urheilulliset naisten shortsit, joissa etutaskut, kiristysnyörit vyötäröllä ja tyylikkäät hopeiset tehosteet lahkeiden sivuilla.

  BIA BRAZIL Shorts Black/Silver

  Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.Säästä 15,00 €
 • BIA BRAZIL Mesh Booty Cover BlackBIA BRAZIL Mesh Booty Cover BlackBIA BRAZIL Mesh Booty Cover Black
  Booty Cover on nimensä mukaisesti vyötärölle kietaistava pepun peite, mikä on sporttinen lisä leggingsien päälle. 

  BIA BRAZIL Mesh Booty Cover Black

  19,90 

Bia Brazil – korkealaatuiset treenivaatteet naisille!

Bia Brazil on brasilialainen treeni- ja vapaa-ajanvaatteiden brändi. Sen suosituin tuoteryhmä on ehdottomasti erittäin laadukkaat, hyvännäköiset ja aikaa kestävät leggingsit.

Treenileggingsit ja treenihousut

Bia Brazil -treenileggingsit ja treenihousut valmistetaan vahvoista ja napakoista, mutta hyvin joustavista kankaista, joista ei näy läpi kyykätessäkään. Sopivan kompression antavat leggingsit tukevat lihaksia suoritusten aikana ja saavat olosi tuntumaan timmiltä. Kompressioleggingsit joustavat monikertaisesti, mutta palautuvat aina muotoonsa.

Treenileggingsien valikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja normaalivyötäröisistä korkeavyötäröisiin ja extra-korkeavyötäröisiin asti.

Tutustu leveälahkeisiin Bia Brazilin Cross Waist -housuihin, jotka sopivat mainiosti tanssiin ja joogaan.

Treenileggingsit taskuilla

Suositut taskuleggingsit, eli leggingsit kännykkätaskuilla ovat saatavilla useissa eri malleissa sekä kuoseissa. Kännykkätaskulliset treenihousut ovat todella käytännölliset kuntosalitreeneissä, koska isokin kännykkä kulkee näppärästi mukana ilman, että sinun tarvitsee laskea sitä kädestäsi lattialle tai pitää mukana erillistä koteloa.

Täyspitkien leggingsien lisäksi valikoimaan kuuluvat 7/8-pituiset leggingsit ja caprileggingsit.

Shortsit

Bia Brazil -shortsit ovat erittäin suosittu tuoteryhmä. Mallistosta löydät monenlaiset naisten shortsit treeniin ja vapaa-aikaan, kuten lyhyet shortsit oikeilla takataskuilla, bikershortsit sekä urheilu- ja juoksushortsit. Shortsien lisäksi kesävaatteiden valikoimaa täydentävät ihanan sporttiset hameet, joissa on mukana lyhyet shortsit hameen alla.

Farkkuleggingsit

Bia Brazil on tunnettu myös upeista ja monikäyttöisistä vapaa-ajan farkkutyylisistä leggingseistään. Näissä housumaisissa leggingseissä on kaksinkertaiset tikkaukset, oikeat takataskut, vyölenkit ja imartelevat leikkaukset, jotka luovat farkkutyylisen ilmeen.

Nämä housut sopivat helpon yhdisteltävyytensä ansiosta mainiosti vapaa-aikaan, töihin, kaupungille ja juhlavampaankin menoon! Joustavan materiaalin ansiosta ne ovat kuitenkin yhtä mukavat kuin treenileggingsitkin.

Leggingsejä on saatavilla useissa väreissä. Tutustu Bia Brazilin -leggareihin täällä!

Klassisten kapealahkeisten housuleggingsien lisäksi mallistossa on trendikkäät leveälahkeiset Wide Legged -leggingsit, joiden hieman kiiltäväpintainen kangas on upea näky esimerkiksi tanssilattialla.

Yhdistä leggingsien mukavuus tyylikkääseen ulkonäköön! Bia Brazililta löydät varmasti suosikkileggingsit joka tilanteeseen.

ALKUUN
Ostoskori 0
Lisätty toivelistaan! Näytä toivelista