BRASIL SUL

Näytetään tulokset 1–12 / 81
SHOW
  • 12
  • 24
  • 48

Brasil Sul leggingsit ja treenihousut naisille.

Brasil Sul on naisten urheiluvaatteita valmistava brändi Brasiliasta. Brasil Sul valikoimastamme löydät erittäin korkealaatuiset leggingsit  treeneihin, arkeen ja vapaa- ajan menoihin.

Leggingsit ja treenihousut naisille

Brasil Sul treenileggingsit ja treenihousut valmistetaan vahvoista, napakoista mutta hyvin joustavista kankaista, joista ei näy läpi kyykätessäkään. Sopivan kompression antavat leggingsit tukevat lihaksia suoritusten aikana ja saavat olosi tuntumaan timmiltä. Kompressio leggingsit joustavat monikertaisesti, mutta palautuvat aina muotoonsa.

Treenileggingsien valikoimasta löytyy runsaasti normaalivyötäröisistä korkeavyötäröisiin ja extra korkeisiin vyötäröihin asti.

Klassiset treenileggingsit

Klassisten treenileggingsien joukkoon kuuluu suosittuja High waist leggingsejä, kuten Fuso cos largo leggings, Classic high waist leggings, Heart push up leggings jotka ovat olleet myydyimpiä tuotteitamme jo vuosien ajan. Klassikko mallien lisäksi valikoimaa täydennetään vaihtuvilla uutuus legginsgeillä. Materiaaleina vahvat ja napakat kankaat, joista ei näy läpi kyykätessäkään. Squat proof leggings ✅

Treenileggingsit taskuilla

Käytännölliset ja suositut taskuleggingsit, eli leggingsit kännykkätaskuilla ovat saatavilla useissa eri malleissa sekä kuoseissa. Kännykkätaskulliset treenihousut ovat todella käytännölliset kuntosalitreeneissä, koska puhelin kulkee näppärästi mukana ilman, että sinun tarvitsee laskea sitä kädestäsi lattialle tai pitää mukana erillistä koteloa.

Täyspitkien leggingsien lisäksi valikoimaan kuuluu capri leggingsit puhelintaskuilla.

Brasil Sul Jeans leggings

Lisäksi valikoimaan kuuluu super suositut Jeans leggingsit, joissa on oikeat takataskut ja imartelevat leikkaukset. Yhdet myydyimmistä malleistamme ovat Isabella high waist jeans leggings ja Julia high waist jeans leggings sekä monet muut jeans leggings mallit.

Jeans leggingsit ovat tyylikkäät housut, joka sopivat mainiosti jokapäiväiseen käyttöön töissä ja vapaa- ajalla, kaupungille, iltamenoihin tai jopa juhliin. Jeans leggingsit sopivat toki myös treenaamiseen, koska materiaaleina ovat samat joustavat kankaat kuin treenileggingseissäkin.

Kiiltävät leggingsit

Brasil Sul tarjoaa valikoimaan myös upeita kiiltäväpintaisintaisia Shiny Cirre leggingsejä ja himmeän säihkyviä Shape shine leggingsejä. Korkeavyötäröiset kiiltävät leggingsit sopivat niin treeniin kuin vapaa- ajan käyttöön. Ja tottakai nämäkin ovat 100% squat proof, eli ei näy läpi.

Thermo leggings- lämpöleggingsit

Thermo leggingseissä on pehmeäksi harjattu sisäpinta, joka tuo lämpöä iholle.  Thermo leggings löytyy useissa eri väreissä.

Urheilushortsit

Shortsi valikoimassa on paljon erilaisia ja eri pituisia malleja treeniin ja vapaa- ajalle. Hot pants jossa on melko lyhyet lahkeet, Biker shorts jossa lahje ulottuu reiden puolivälin yli lähemmäs polvea. Erittäin kätevät Pocket shortsit ovat Biker mittaiset ja niissä on kännykkätaskut molemmilla puolilla.

Urheiluliivit

Brasil Sul mallistossa on saatavilla erittäin laadukkaat ja hyvännäköiset urheiluliivit useissa malleissa. Treeniliivit antavat hyvän tuen kuntosaliharjoitteluun ja esimerkiksi ryhmäliikuntaan.

Brasil Sul treenivaatteet sinulle, joka haluat parasta!

ALKUUN

Ostoskori 0

OMA TILI
Toivelista

Toivelista

Kirjaudu

Luo uusi tili

Tietojasi käytetään ainoastaan käyttökokemuksesi parantamiseen tällä verkkosivustolla, hallintaan ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Palauta salasana

Hukkasitko salasanan? Anna käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat linkin sähköpostitse josta pääset vaihtamaan salasanan.

Lisätty toivelistaan!