Hanskat

Näytetään kaikki 4 tulosta
NÄYTÄ
  • 12
  • 24
  • 48

Salihanskat ovat tärkeä treenivaruste, joka suojaa käsiä ja sormia rasitukselta voimaharjoittelussa. Ne auttavat ehkäisemään hiertymiä ja haavoja, ja parantavat otteen hallintaa. Salihanskat ovat erityisen hyödyllisiä käsipainojen ja kahvakuulaharjoittelun aikana.

Treenihanskoja on saatavilla monenlaisia erilaisia malleja ja materiaaleja. Käytämme hanskoissamme nahkaa, keinonahkaa, puuvillaa ja polyesteriä. Materiaali vaikuttaa salihanskojen hengittävyyteen ja kestävyyteen.

Salihanskojen suunnittelussa on huomioitu käsien ja sormien anatomia. Siksi niissä on erilaisia pehmusteita ja tukia, jotka auttavat suojaamaan käsiä ja sormia rasitukselta. Niiden avulla harjoitukset sujuvan tehokkaammin ja turvallisesti.

OMA TILI
Toivelista
Kirjaudu
Luo uusi tili

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Tietojasi käytetään ainoastaan käyttökokemuksesi parantamiseen tällä verkkosivustolla, hallintaan ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Palauta salasana

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

ALKUUN

Ostoskori 0

Lisätty toivelistaan! Näytä toivelista