Treenivaatteet
Posted in

Valitse oikeanlaiset treenihousut

Tiesitkö, että oikeanlaiset treenihousut tekevät treenaamisesta merkittävästi miellyttävämpää, sujuvampaa ja jopa turvallisempaa?

Lue vinkkimme, joiden avulla valitset laadukkaat ja käyttötarkoitukseesi sopivat treenihousut!

Mistä tunnistat laadukkaat treenihousut?

Laadukkaiden treenihousujen materiaali on napakkaa, mutta joustavaa. Lisäksi kannattaa valita hengittävä materiaali, joka päästää ihon kosteuden ulos ja kuivuu nopeasti.

Kun treenihousujen kangas on tarpeeksi paksua, siitä ei näy läpi ja se kestää pidempään. Napakka ja jämäkkä kangas auttaa estää myös housujen valumista, jolloin voit keskittyä täysillä treeniin ilman jatkuvaa housujen nostelua.

Myös tarpeeksi korkea vyötärö ehkäisee valumista. Korkea ja napakka vyötärö myös tukee keskivartaloa, mikä auttaa hyvän ryhdin ylläpitämisessä ja saattaa parhaimmillaan jopa ehkäistä vammoja.

Miten valitset oikeanlaiset treenihousut?

Kuten kaikki muutkin urheiluvarusteet, myös treenihousut valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Kun käytät oikeanlaisia, tiettyyn treenaamiseen suunniteltuja treenihousuja, treenaamisesta tulee miellyttävämpää, eikä huomiosi herpaannu treenistä epämukavaan tai häiritsevään vaatetukseen.

Salitreeniin paras valinta on korkeavyötäröiset, napakat ja ihonmyötäiset treenihousut. Ihonmyötäisistä housuista sinun on helpompi seurata, meneekö liike perille oikeaan lihasryhmään ja onko asentosi ergonominen. Napakat, korkeavyötäröiset housut auttavat myös ylläpitämään hyvää ryhtiä ja tärkeää keskivartalon tukea.

Aerobisessa liikunnassa treenihousujen tärkein ominaisuus on kevyt ja hengittävä materiaali, jotta treenaaminen pysyy miellyttävänä. Sopivan väljät ja joustavat housut usein hengittävät hyvin eivätkä hankaa tai purista. Etenkin joogaan ja liikkuvuusharjoitteisiin kannattaa valita reilusti väljemmän malliset housut.

Etsit sitten treenihousuja mihin tarpeeseen tahansa, monipuolisesta valikoimastamme löydät varmasti niin käyttötarkoitukseesi kuin tyyliisi sopivat housut. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle täydelliset treenihousut!

Join the conversation


ALKUUN
Ostoskori 0