Treenivaatteet
Posted in

Millaiset treenivaatteet salille kannattaa hankkia?

Treenivaatteilla on väliä! Onnistunut treeni lähtee laadukkaista ja hyvin istuvista treenivaatteista.

Usein hankimme treenivaatteet ulkonäön perusteella. Hyvältä näyttävät vaatteet miellyttävät toki silmää, mutta treenivaatteiden valinnassa kannattaa kiinnittää ulkonäön lisäksi huomiota myös vaatteiden ominaisuuksiin.

 

treenivaatteet salille

 

5 vinkkiä treenivaatteiden valintaan

Uudet, hyvännäköiset treenivaatteet motivoivat treenaamaan, mutta pelkkää ulkonäköä ei kannata tuijottaa. Jotta treenaaminen salilla olisi mielekästä ja antoisaa, kannattaa treenivaatteiksi valita laadukkaista materiaaleista valmistetut ja istuvat treenivaatteet. Ohessa muutama vinkki, joihin kannattaa kiinnittää huomiota treenivaatteita valitessa:

1. Valitse mukavat ja hyvin päällesi istuvat treenivaatteet

Mukavimmat ja treeneihin motivoivat treenivaatteet ovat sellaiset, jotka istuvat hyvin vartalollesi. Ei hankaavia saumoja, kiristäviä suuaukkoja tai lanteilla roikkuvia housuja. Napakat ja sopivan kokoiset treenivaatteet ovat miellyttävät päällä ja niiden kanssa on helppo seurata esimerkiksi suoritettavia liikeratoja.

2. Treenivaatteiden tulee myös joustaa

Hyvät treenivaatteet ovat napakkuuden lisäksi myös joustavat. Treenivaatteiden tulisi myötäillä erilaisia liikeratoja, teit sitten maastavetoja, vatsalihasliikkeitä tai syväkyykkyjä. Kinnaavat ja saumoista kiristävät treenivaatteet eivät motivoi treenaamaan. Housuissa on hyvä kiinnittää huomiota myös riittävän korkeaan vyötäröön. Sopivan korkuinen vyötärö pitää housut hyvin paikoillaan, tukee vatsaa eikä paljasta selkää tai vatsaa ikävästi liikkeitä tehdessä. Nykyisin löytyy paljon myös ns. seamless eli saumattomia treenivaatteita, joissa nimensä mukaisesti ei ole hiertäviä tai painavia saumoja.

3. Hyvä treenivaate siirtää kosteuden pois iholta

Puuvillainen treenivaate imee kosteuden itseensä ja vaate tuntuu märältä iholla. Valitse salille synteettisistä kuiduista valmistettuja treenivaatteita. Ne siirtävät kosteuden pois iholta eivätkä näin ollen kastu kuten puuvillavaatteet. Kuivilla vaatteilla treenaaminen on huomattavasti miellyttävämpää.

4. Panosta alusvaatteisiin

Treenaamisen mukavuus lähtee hyvin istuvista alusvaatteista. Mikään ei ole inhottavampaa kuin puristavat alushousut tai hankaavat rintaliivit. Valitsemalla hengittävistä materiaaleista valmistetut saumattomat alusvaatteet ja kunnolla tukevat urheiluliivit ja -topit, sujuu treenaaminenkin paremmin.

5. Kauniit treenivaatteet motivoivat treenaamaan

Vaikka treenivaatteet on hyvä valita ensisijaisesti niiden ominaisuuksien perusteella, on vaatteiden ulkonäölläkin väliä. Kauniit treenivaatteet piristävät mieltä ja lisäävät treenimotivaatiota. Onneksi nykyisin on saatavilla treenivaatteita, jotka ovat sekä hyvännäköisiä että miellyttäviä päällä.

Laatua ja mukavuutta samassa paketissa

Laatua ja mukavuutta voi saada samassa paketissa. Gazozin treenivaatteissa et joudu tekemään kompromisseja, kun kyse on laadusta, ulkonäöstä tai mukavuudesta. Tutustu monipuoliseen miesten ja naisten treenivaatteiden valikoimaan ja löydä itsellesi treeni-intoa lisäävät vaatteet salille ja muuhun urheiluun!

Join the conversation


ALKUUN
Ostoskori 0