Talvitakit

Näytetään kaikki 2 tulosta
NÄYTÄ
 • 12
 • 24
 • 48
 • GAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill Hoodie
  Säästä 20,00 €
  Loppuunmyyty
  GAZOZ Heavy Twill Hoodie on täydellinen kylmien päivien kumppani miehille. Sen paksu teddykarvavuori tarjoaa takin veroista lämpöä, ja punaruudullinen kuosi lisää tyylikkyyttä. Vetoketjukiinnitys ja monipuoliset taskut tekevät siitä käytännöllisen valinnan.

  GAZOZ Heavy Twill Hoodie

  79,90 Säästä 20,00 €
 • GAZOZ Alpha Winter Jacket Army GreenGAZOZ Alpha Winter Jacket Army GreenGAZOZ Alpha Winter Jacket Army GreenGAZOZ Alpha Winter Jacket Army GreenGAZOZ Alpha Winter Jacket Army GreenGAZOZ Alpha Winter Jacket Army GreenGAZOZ Alpha Winter Jacket Army GreenGAZOZ Alpha Winter Jacket Army GreenGAZOZ Alpha Winter Jacket Army GreenGAZOZ Alpha Winter Jacket Army Green
  Säästä 70,00 €
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Loppuunmyyty
  Kohota talvivarusteesi uudelle tasolle miesten muhkeasti topatulla Gazoz-toppatakilla. Tämä talvitakki on suunniteltu varmistamaan, että pysyt lämpimänä ja mukavana kylmissä olosuhteissa, säilyttäen samalla tyylikkään ja toiminnallisen ilmeen.

  GAZOZ Alpha Winter Jacket Army Green

  59,90 Säästä 70,00 €

Tervetuloa tutustumaan miesten talvitakkien valikoimaamme! Gazoz – miesten toppatakit ovat täysin suomalaisen suunnittelun tulosta ja edustavat huippulaatua jokaisessa yksityiskohdassa. Ne ovat osa omaa Gazoz-brändimallistoamme, joka tunnetaan korkealaatuisista ja tyylikkäistä vaatteistaan.

Toppatakkimme on suunniteltu erityisesti pohjoisen vaativiin talviolosuhteisiin. Niissä yhdistyvät funktionaalisuus ja tyylikkyys ainutlaatuisella tavalla. Jokainen yksityiskohta on harkittu tarkasti, kuten Gazozin tuotteissa aina. Olipa kyseessä sitten vetoketjun laatu, taskujen sijoittelu tai hupun muotoilu, voit luottaa siihen, että jokainen piirre on suunniteltu käytännöllisyyttä ja ulkonäköä silmällä pitäen.

Tärkeimpänä ominaisuutena Gazozin talvitakeissa on niiden erinomainen lämpö. Suomalainen talvi voi olla armoton, mutta näissä takeissa ei tarvitse palella edes paukkupakkasilla. Pidämme huolen siitä, että voit nauttia ulkoilusta ja pysyt lämpimänä, olipa sää kuinka kylmä tahansa.

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme miesten talvitakkeja. Valitse Gazoz, kun haluat takin, joka tarjoaa laatua, tyyliä ja lämpöä suomalaisiin talviolosuhteisiin.

ALKUUN

Ostoskori 0

Lisätty toivelistaan! Näytä toivelista
NAISET
MIEHET
BRÄNDIT
TREENIVARUSTEET
GAZOZ-myymälä & varasto

Metsäkaari 3,
05460 Hyvinkää
avoinna ma-pe klo 9-15

[email protected]

020 703 2544
(ma-pe klo 8-15)