Talvitakit

Tulokset
NÄYTÄ
 • 12
 • 24
 • 48
 • GAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill HoodieGAZOZ Heavy Twill Hoodie
  Säästä 20,00 €
  Loppuunmyyty
  GAZOZ Heavy Twill Hoodie on täydellinen kylmien päivien kumppani miehille. Sen paksu teddykarvavuori tarjoaa takin veroista lämpöä, ja punaruudullinen kuosi lisää tyylikkyyttä. Vetoketjukiinnitys ja monipuoliset taskut tekevät siitä käytännöllisen valinnan.

  GAZOZ Heavy Twill Hoodie

  Alkuperäinen hinta oli: 99,90 €.Nykyinen hinta on: 79,90 €.Säästä 20,00 €

Tervetuloa tutustumaan miesten talvitakkien valikoimaamme! Gazoz – miesten toppatakit ovat täysin suomalaisen suunnittelun tulosta ja edustavat huippulaatua jokaisessa yksityiskohdassa. Ne ovat osa omaa Gazoz-brändimallistoamme, joka tunnetaan korkealaatuisista ja tyylikkäistä vaatteistaan.

Toppatakkimme on suunniteltu erityisesti pohjoisen vaativiin talviolosuhteisiin. Niissä yhdistyvät funktionaalisuus ja tyylikkyys ainutlaatuisella tavalla. Jokainen yksityiskohta on harkittu tarkasti, kuten Gazozin tuotteissa aina. Olipa kyseessä sitten vetoketjun laatu, taskujen sijoittelu tai hupun muotoilu, voit luottaa siihen, että jokainen piirre on suunniteltu käytännöllisyyttä ja ulkonäköä silmällä pitäen.

Tärkeimpänä ominaisuutena Gazozin talvitakeissa on niiden erinomainen lämpö. Suomalainen talvi voi olla armoton, mutta näissä takeissa ei tarvitse palella edes paukkupakkasilla. Pidämme huolen siitä, että voit nauttia ulkoilusta ja pysyt lämpimänä, olipa sää kuinka kylmä tahansa.

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme miesten talvitakkeja. Valitse Gazoz, kun haluat takin, joka tarjoaa laatua, tyyliä ja lämpöä suomalaisiin talviolosuhteisiin.

ALKUUN
Ostoskori 0
Lisätty toivelistaan! Näytä toivelista