Talvitakit

Tulokset
NÄYTÄ
 • 12
 • 24
 • 48
 • GAZOZ Daisy Winter Jacket WhiteGAZOZ Daisy Winter Jacket WhiteGAZOZ Daisy Winter Jacket WhiteGAZOZ Daisy Winter Jacket WhiteGAZOZ Daisy Winter Jacket White
  Säästä 80,00 €
  Koe talven lumo Gazozin tyylikkäässä ja lämpimässä naisten valkoisessa pitkässä toppatakissa. Tämä talvitakki on suunniteltu yhdistämään tyyli ja toiminnallisuus, jotta voit nauttia talvisista seikkailuistasi mukavasti ja tyylillä. HUOM! Poistotuote, palautusmaksu…

  GAZOZ Daisy Winter Jacket White

  39,90 Säästä 80,00 €

Tervetuloa tutustumaan Gazozin eksklusiiviseen naisten talvitakkien mallistoon – suunniteltu ja luotu nimenomaan Suomen olosuhteita silmällä pitäen. Jokainen takkimme on suunniteltu Suomessa, varmistaen, että ne vastaavat täydellisesti pohjoisen vaativiin sääolosuhteisiin.

Toiminnallista tyylikkyyttä jokaiseen päivään: toppatakkimme yhdistävät käytännöllisyyden ja tyylikkyyden ainutlaatuisella tavalla. Huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat, kuten käytännölliset taskut, säädettävät huput ja tyylikkäät leikkaukset, tekevät takeistamme paitsi toimivia myös muodikkaita. Ne sopivat niin kaupunkikävelyille kuin talvisiin seikkailuihinkin.

Lämpöä paukkupakkasiin: Gazoz-talvitakit ovat suunniteltu pitämään sinut lämpimänä myös ankarimmissa pakkasissa. Innovatiiviset materiaalit takaavat, että pysyt mukavan lämpimänä ilman ylimääräistä painoa tai kömpelyyttä.

Laatu ja kestävyys: Jokainen toppatakkimme on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Valitsemalla naisten toppatakin meiltä, valitset takin, joka palvelee sinua uskollisesti vuodesta toiseen.

Tutustu naisten talvitakkien valikoimaan ja löydä oma suosikkisi – takki, joka yhdistää tyylin, toiminnallisuuden ja lämmön mestarillisesti. Tervetuloa nauttimaan talvesta Gazozin kanssa!

ALKUUN

Ostoskori 0

Lisätty toivelistaan! Näytä toivelista
NAISET
MIEHET
BRÄNDIT
TREENIVARUSTEET
GAZOZ-myymälä & varasto

Metsäkaari 3,
05460 Hyvinkää
avoinna ma-pe klo 9-15

[email protected]

020 703 2544
(ma-pe klo 8-15)