Kengät

Näytetään kaikki 3 tulosta
NÄYTÄ
 • 12
 • 24
 • 48
 • Gazoz Luca 3 ruskeat treenikengät
  Ruskeat Gazoz Luca-treenikengät ovat rennon tyylikkäät ja miellyttävät kengät salitreeniin ja vapaa-ajalle. Unisex-malli sopii miehille ja naisille. Koot 36-46. Saatavilla myös mustana ja valkoisena.

  GAZOZ Luca-treenikengät, ruskea

  49,90 Säästä 20,00 €
 • Gazoz Luca valkoiset treenikengät
  Valkoiset Gazoz Luca-treenikengät ovat rennon tyylikkäät ja miellyttävät kengät salitreeniin ja vapaa-ajalle. Unisex-malli sopii miehille ja naisille. Koot 36-46. Saatavilla myös mustana ja ruskeana.

  GAZOZ Luca-treenikengät, valkoinen

  49,90 Säästä 20,00 €
 • Gazoz Luca treenikengät
  Gazoz Luca-treenikengät ovat rennon tyylikkäät ja miellyttävät kengät salitreeniin ja vapaa-ajalle. Unisex-malli sopii miehille ja naisille. Koot 36-46. Saatavilla myös valkoisena ja ruskeana.

  GAZOZ Luca-treenikengät, musta

  49,90 Säästä 20,00 €

Tervetuloa tutustumaan treeni-ja salinkenkiin, jotka on suunniteltu tarjoamaan optimaalista tukea, mukavuutta ja suorituskykyä jokaiseen harjoitukseen. Ymmärrämme, että jalkineilla on suuri merkitys treenin laatuun, minkä vuoksi tarjoamme monipuolisen valikoiman kenkiä eri lajeihin ja tarpeisiin. Valitse kenkäsi huolella ja astu askeleesi kohti parempaa kuntoa ja terveyttä vahvoilla ja tyylikkäillä treenikengillä.

Oikea tuki ja vaimennus: Jokainen treenilaji vaatii erityisen tuen ja vaimennuksen. Siksi tarjoamme kenkämalleja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri lajien tarpeisiin. Voit valita kevyet juoksukengät, vakautta tarjoavat voimaharjoittelukengät tai vaikkapa monikäyttöiset treenikengät, jotka soveltuvat eri aktiviteetteihin.

Liikkuvuus ja joustavuus: Kenkien tulee tukea liikkuvuutta ja joustavuutta erilaisissa liikkeissä. Valikoimamme sisältää kenkiä, joissa on joustava pohja ja taipuisa rakenne, jotta voit suorittaa liikkeet oikein ja saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen.

Hengittävät materiaalit: Treenatessa jalat voivat kokea paljon rasitusta, ja siksi tarjoamme kenkiä, jotka on valmistettu hengittävistä ja ilmavista materiaaleista. Tämä auttaa pitämään jalat viileinä ja kuivina treenistä riippumatta.

Istuvuus ja mukavuus: Kenkien istuvuus on äärimmäisen tärkeää mukavuuden ja suorituskyvyn kannalta. Tarjoamme kenkiä eri leveys- ja kokovaihtoehdoilla, jotta voit valita juuri sinulle sopivan istuvuuden. Hyvin istuvat kengät tukevat jalkojasi ja auttavat ehkäisemään vammoja.

Tyylikäs ulkonäkö: Tiedämme, että kenkien ulkonäöllä on väliä. Siksi tarjoamme trendikkäitä ja tyylikkäitä kenkämalleja, jotka eivät ainoastaan toimi tehokkaasti treenissä, vaan myös näyttävät hyvältä arkisessa käytössä.

Kestävät ja laadukkaat: Treeni- ja salikengät altistuvat kovalle rasitukselle, ja siksi tarjoamme vain laadukkaita ja kestäviä kenkiä. Ne on suunniteltu kestämään intensiivistä käyttöä ja säilyttämään muotonsa ja ominaisuutensa pitkään.

Valitse treeni- ja salikengät valikoimastamme ja anna jaloillesi parasta tukea ja mukavuutta treenin aikana. Jokainen askel vie sinut lähemmäksi tavoitteitasi, ja laadukkailla kengillä saat parhaan mahdollisen lähdön kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia.

OMA TILI
Toivelista
Kirjaudu
Luo uusi tili

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Tietojasi käytetään ainoastaan käyttökokemuksesi parantamiseen tällä verkkosivustolla, hallintaan ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Palauta salasana

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

ALKUUN

Ostoskori 0

Lisätty toivelistaan! Näytä toivelista