Jälleenmyynti

Gazoz - the original and only

Gazoz on vuonna 2005 perustettu treenivaate- ja katumuotibrändi. Tuotteemme sopivat kaikille urheilullisille, mutta keskitymme kovaa treenaaviin miehiin ja naisiin – vaatteemme ovatkin tuttu näky fitness- ja bodybuilding -piireissä. Kattavasta ja tarkasti laaditusta mallistostamme löydät treenivaatteiden lisäksi näyttävät vapaa-ajan vaatteet. Jokainen tuotteemme on suunniteltu aina Suomessa 19 vuoden kokemuksella. Niissä yhdistyvät näyttävä ulkonäkö, laatu ja kestävyys.

Gazozin jälleenmyyjänä saat huippuluokan tuotemerkkimme ja niiden laadukkaat tuotteet. Myyntitiimiltämme saat jatkuvan tuen omaan toimintaasi, mahdollisuuden osallistua kampanjoihimme sekä jatkuvasti uudistuvan ja kehittyvän malliston.

Meiltä saat myös kaiken mainosmateriaalin, niin verkkoon kuin kivijalkamyymäläänkin. Pidämme jälleenmyyjistämme hyvää huolta ja tarjoamme heille aina tuotteemme hyvään hintaan.

Jälleenmyyjiämme ovat muun muassa Kärkkäinen, CrossRoad, Fit4You ja Sportkraft.

Yakuza Ink - always on trend

Yakuza on vuonna 2004 lanseerattu saksalainen vaatebrändi, joka tunnetaan todella katseenvangitsevista ja katu-uskottavista vaatteistaan. Niissä yhdistyvät huomiota herättävät printit, näyttävät kuviot ja rohkeat viestit. Yakuzan valikoimasta löytyy huppareita, t-paitoja, housuja, takkeja sekä asusteita naisille ja miehille.

Olemme Yakuzan ekslusiivinen jälleenmyyjä Suomessa – ota yhteyttä, jos haluat täydentää mallistoasi Yakuzan huipputuotteilla!

Tartu tilaisuuteen ja tule Gazoz-jälleenmyyjäksi, tehdään yhdessä tavoitteista totta!

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko? Lähetä sähköposti osoitteeseen [email protected], niin olemme sinuun yhteydessä.

 

TUOTEMERKKIMME

ALKUUN
Ostoskori 0